Oua umplute cu prosciutto

de Isabela Spataru
IMG_2148
Reteta este una simpla, fara pic de maioneza, asa ca, nu sunt deloc gretoase si numai bune de pus pe masa de Paste.
 
 
Ingrediente:
– 4 oua mari
– 60 g prosciutto crudo
– 120 g crema de branza
– sare, piper
 
Cum se prepara: fierbeti oale timp de 10 minute. Le lasati in apa rece sa se decojeasca bine si frumos, nu ca ale mele. Le taiati in doua, pe lung si scoateti galbenusurile intr-un bol. Tocati cat puteti voi de marunt prosciuttto, adaugati si crema de branza. Amestecati bine, pana devine o compozitie omogena. Potriviti de sare si piper.
 
PicMonkey Collage16
 
 
Umpleti albusurile cu crema de mai sus. Le serviti cu mare pofta!
 
IMG_2153

 

Related Posts

1 cometariu

Rocsy Ciobanu aprilie 29, 2013 - 7:12 pm

Mmm ce apetisante….

Răspuns

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.