Muffins cu branza si cascaval

de Isabela Spataru
Muffins cu branza si cascaval
Ingrediente:
Pentru 10 bucati
160 gr faina amestecata cu 1 varf cutit de praf de copt si un varf sare
2 oua mici
50 ml ulei(eu am pus de masline)
100 ml lapte
Photobucket
100 gr (eu am pus ricotta si scamorza razuita)
Se amesteca ingredientele lichide(ouale, uleiul de masline si branza).
Photobucket

Se adauga faina cu praful de copt si sarea.

Photobucket
Si gata compozitia.
PhotobucketSe toarna in forme, Seima la presarat cu susan, eu am pus branza rasa.
Se da la cuptorul preincalzit la 175°C pentru 15-20 de minute.
PhotobucketSunt fff bune, pufoase si delicioase 😛 :)))
Photobucket
***********************************************************************
Edit: 7 noiembrie 2008, 23:19
I-am facut de data asta cu branzica de vaci de la mamaia si cascaval.
Buuuni, papati pana la ultima frimitura.

Related Posts

5 comentarii

ISABELA februarie 28, 2010 - 12:00 pm

Da, bineinteles ca pui si in interior. Nu am mai specificat, am scris amestecati ingredientele lichide, am modificat acum si am scris in paranteza ouale, uleiul si branza. Pe deasupra poti sa presari branza doar daca vrei sau susan.
Spor la bucatarit!

Răspuns
Anonymous februarie 28, 2010 - 11:34 am

Draga Isabela, arata deliciosi muffinsii tai motiv pentru care ii voi executa curand:) Am vazut ca tu ai pus si in compozitie ceva branza rasa sau cascaval dar nu ai scris si la preparare decat ca ai pus pe deasupra. So, pun si in interior? Merci, o zi frumoasaxxx

Răspuns
DiAnais mai 1, 2009 - 12:33 pm

Le-am pregatit astazi – o gustare rapida si delicioasa! Am sa pastrez reteta caci ne-au placut foarte mult. Thanks!

Răspuns
ISABELA aprilie 21, 2008 - 8:01 am

Mona ma bucur tare mult ca ti-a placut la mine, incerc si eu sa fac cat mai bine 😛
Ok, am sa te trec si eu la mine 🙂
Te pup si eu

Răspuns
Mona aprilie 20, 2008 - 9:24 pm

Buna Isabela !!…te-am vazut printre cei premiati de Cristina, si am venit sa te vizitez…si nu-mi pare rau deloc !!!…am gasit numai retete interesnate, aspectuoase si foarte frumos prezentate…esti o specialista in aluaturi, faci niste painici de iti vine sa le mananci cu ochii…felicitarile mele sincere :))..am sa te vizitez des, ca mai am de citit mult…te-am adugat pe lista mea de bucatarie…pupici 🙂

Răspuns

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.