Legume crocante la tigaie

de Isabela Spataru
Avem nevoie de:
1 ardei gras verde, 1 ardei gras rosu, 1 dovlecel, 2 morcovi, 3 linguri ulei de masline, 2 lingurite otet de vin alb, 1 lingurita sos de soia, 1 lingurita de zahar, 2 lingurite da susan, un praf de peperoncino, sare si piper.

Legumele se taie bastonase micute.

Intr-o tigaie se incinge uleiul de masline si se salta timp de 5 minute la foc mare morcovul.

Dupa acest timp se adauga si restul de legume. Se sareaza si pipereaza. Se amesteca la foc mare 1 minut.

Dupa se aduga otetul, zaharul, sosul de soia si peperoncino.
Se amesteca cu o lingura de lemn timp de 3 minute.
Adaugam si susanul si mai lasam pe foc cca. 1 minut.

Si gata.

Super repede.
E o garnitura excelanta la orice fel de friptura facuta din ce carne doriti.

Noi am mancat astazi alaturi de pui shanhai facut tot de mine

Related Posts

4 comentarii

ISABELA martie 10, 2009 - 2:16 pm

Dana peperoncino este boia de ardei iute.

Răspuns
Dana martie 9, 2009 - 11:28 pm

Draga Isabela,
Ce este peperoncino? Ceva praf de ardei/boia,etc?
Multumesc,
Dana

Răspuns
Isabela august 4, 2007 - 3:48 pm

Simos cu ceapa nu am incercat, thx pt pont.
Incearca sa pui si u susan, o sa vezi ce aroma buna ii da.:)
Multumesc pentru aprecieri:)

Răspuns
Simos says ... august 3, 2007 - 7:11 pm

Imi place reteta. Cam asa fac si eu legumele la tigaie, doar ca adaug si o ceapa rosie mare, taiata in opt. Susan nu am pus niciodata, dar am sa incerc.

Felicitari pt reusitele culinare.

Simona

Răspuns

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.