1,8K
Avem nevoie de:
1 ardei gras verde, 1 ardei gras rosu, 1 dovlecel, 2 morcovi, 3 linguri ulei de masline, 2 lingurite otet de vin alb, 1 lingurita sos de soia, 1 lingurita de zahar, 2 lingurite da susan, un praf de peperoncino, sare si piper.
Legumele se taie bastonase micute.
Intr-o tigaie se incinge uleiul de masline si se salta timp de 5 minute la foc mare morcovul.
4 comentarii
Dana peperoncino este boia de ardei iute.
Draga Isabela,
Ce este peperoncino? Ceva praf de ardei/boia,etc?
Multumesc,
Dana
Simos cu ceapa nu am incercat, thx pt pont.
Incearca sa pui si u susan, o sa vezi ce aroma buna ii da.:)
Multumesc pentru aprecieri:)
Imi place reteta. Cam asa fac si eu legumele la tigaie, doar ca adaug si o ceapa rosie mare, taiata in opt. Susan nu am pus niciodata, dar am sa incerc.
Felicitari pt reusitele culinare.
Simona