Hummus cu ardei rosu copt

de Isabela Spataru
Roasted Red Pepper HummusPentru prima data am incercat hummus in casa! Am cumparat din magazin gata facut si va zic, al meu a iesit mult mai bun. Reteta asta e putin diferita ca cea clasica, adica are ardei rosu copt, care ii da un gust suuuper bun.
O reteta super sanatoasa, gustoasa si de post! Asa ca e numai buna pentru acesta perioada.
Pentru 2 persoane :: Preparare 10 minute :: Fara coacere :: Dificultate redusa
Ingrediente:
– 1 doza naut gata fiert, are cca. 260 g
– 2 catei de usturoi
– 3 ardei capia rosii, medii, copti
– 2 linguri Tahini, eu n-am pus
– sucul de la jumatate de lamaie
– sare si piper dupa gust
– 2-3 linguri ulei extravirgin de masline
Roasted Red Pepper HummusPreparare: scurgeti boabele de naut din conserva si le spalati sub jet de apa rece. Le lasati la scurs. Ardeii capia daca ii aveti la congelator, pusi de asta vara, le scoateti cotoarele, semintele si ii taiati in fasii. Daca nu aveti la congelator, ii coaceti pe o tava.
Adaugati toate ingredientele in vasul robotului si mixati bine. Gustati de sare si piper. Daca pasta e prea consistenta puteti sa mai adaugati una, doua linguri de apa.Roasted Red Pepper Hummus

Si gata hummus-ul nostru! Eu l-am mancat cu chifle de secara si legume!

Pur si simplu snatos, gustos, sanatos si de post!
Sa aveti o saptamana reusita!

Roasted Red Pepper Hummus

 

Related Posts

10 comentarii

Lenjerie Modelatoare martie 22, 2012 - 6:06 am

super bun,o incerc chiar in dimineata asta, ma bucur ca am gasit reteta ta. Sa ai spor la gatit!

Răspuns
Maya martie 18, 2012 - 8:41 pm

Mmm, ce bine arata!

Răspuns
Anonymous martie 16, 2012 - 10:20 am

foarte gustos,ardeii capia cred ca sunt singurele legume “umflate”care mai au dulceata si gust.eu in fiecare toamna coc o gramada pt congelator, si iarna folosesc la orice mincare, sau la mincarica ta cu usturoi,sau cu dressing ca muratura.humus se poate face si din fasole uscata, este la fel de gustos. pa, dana din arad

Răspuns
Ady martie 15, 2012 - 12:19 pm

Buna ziua,
Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache.Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei.Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.
dumitru_gabriela31@yahoo.com

Răspuns
Manases Andrea martie 15, 2012 - 7:09 am

Ieri am incercat si eu. Are un gust exceptional. Pentru ziua de azi nu a ramas nici macar putin din ea 🙂

Răspuns
Cristina Bijuterii Argint martie 14, 2012 - 8:22 am

Incredibila aceasta reteta, sa nu mai spun de aranjamentul care m-a dat peste cap. Vreau sa-ti spun ca azi cu siguranta voi incerca sa imi impresionez sotul cu ceea ce ai realizat aici. Iti multumesc.

Răspuns
pansy martie 13, 2012 - 9:11 pm

foarte aratos e asa rosu !!! si cocota ai a ta e tare draguta !

Răspuns
cristina martie 12, 2012 - 5:40 pm

super bun! eu am facut in casa acum cateva saptamani pentru prima data si nu am sa mai mananc cumparat niciodata!! am mai facut de vreo 3 ori de atunci.
am urmat o reteta de pe net si mi-am dat seama ca am sun dried tomatoes si am adaugat cateva. a iesit extrem de buuun!

Răspuns
johanna martie 12, 2012 - 10:37 am

ce bine arata si ce foame mi s-a facut

Răspuns
johanna martie 12, 2012 - 10:30 am

ce bine arata.yumii, acum mi s-a facut foame.trebuie incercat neaparat

Răspuns

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. De Acord Afla mai mult