Farfalle cu sos de rosii si verdeata

de Isabela Spataru
O reteta de paste delicioase si foarte simplu de facut.
Cu o crusta de branza pe deasupra, mmm… o bunatate, o sa vedeti
Ingrediente:
  • 300 g farfalle
  • 2 cepe micute
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri de masline
  • 4-5 rosii mari bine coapte
  • putin sos mexican
  • busuioc, rozmarin
  • sare, piper
  • 200 g cascaval ras( dar am uit sa-l pun la pozat)
Eu am facut totul la jumatate, pentru ca lu Alin nu-i place.

Farfalle se pun la fiert conform instructiunilor. Se scurg.
Ceapa si cu usturoiul se toata marunt.
Rosiile se curata de pielita si se taie cubulete.
Se incinge uleiul de masline si se caleste ceapa si usturoiul.
Dupa se adauga rosiile taiate cubulete si putib sos mexican.
Se fierbe circa 10 minute la foc mic. Se sareaza si pipereaza.
La sfarsit se adauga busuioc si cateva ace de rozmarin.
Se adauga si farfalle peste sos.

Unge o forma, turnam amestecul.Presaram pe deasupra cu cascaval razuit.Dam totul la cuptor, la 180 grade C, pentru 15 minute.

Cam asa arata scoasa din cuptor 🙂
Mi-a placut la nebunie. Daca aveti verdeturile proaspete sa puneti, o sa fie pastele mult mai aromate.

Related Posts

1 cometariu

Corina iunie 15, 2010 - 4:36 pm

Buna Isabela. Am facut pastele dupa reteta ta si mi-au iesit foooarte bune. Mersi mult si abia astept sa incerc si alte retete.

Răspuns

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. De Acord Afla mai mult