Crema de branza, facuta acasa

de Isabela Spataru
Cream CheesePrefer ca odata pe zi sa mananc o masa usoara, fara carne, doar cu legume si ceva branzeturi. Pentru ca mamaia face o branzica de vaci foarte buna, m-am gadit sa prepar o crema de branza din ea. Aveti nevoie doar de un robot, in care sa mixati bine ingredientele pana devin crema 🙂

Preparare: aveti nevoie de branza de vaci, smantana (sau iaurt) si verdeturi, pe care le preferati voi. Eu am ales aici sa fac crema de branza cu marar. Dar iese foarte bine si cu patrunjel, ceapa ciorii sau o combinatie intre ele.
Adaugati branza de vaci in vasul robotului si mixati-o pana devine fina. Adaugati smantana si verdeata. Mixati bine. Pe masura ce se amesteca veti vedea daca mai trebuie sau nu smantana, consistenta o alegeti voi. Adaugati sare. Pastrati crema de branza in caserole. Nu va pot spune cat dureaza maxim in frigider, la mine in doua zile a fost terminata.

Cream Cheese

Related Posts

5 comentarii

Lucia mai 19, 2010 - 2:22 pm

ISA draga, am si facut-o imediat ce am citit reteta(intamplator aveam branza dulce in frigi.),cu patrunjel…e SUPER!Astept in continuare…. reteta de la „mamaie” de cascaval.Te pup.

Răspuns
alison mai 19, 2010 - 4:57 am

eu o fac cu unt,mai calorioasa,dar tot delicioasa…nu am folosit niciodata crema de brinza comercializata in magazine.

Răspuns
alialexa2006 mai 18, 2010 - 7:52 pm

buna rau…asa o pregatesc si eu…felicitari…

Răspuns
ISABELA mai 18, 2010 - 7:33 pm

Ba da, cred ca merge, dar cu conditia sa toci marunt verdeata.

Răspuns
Anonymous mai 18, 2010 - 7:29 pm

In loc de robot, nu s-ar putea folosi un mixer?

Răspuns

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.