
Preparare: aveti nevoie de branza de vaci, smantana (sau iaurt) si verdeturi, pe care le preferati voi. Eu am ales aici sa fac crema de branza cu marar. Dar iese foarte bine si cu patrunjel, ceapa ciorii sau o combinatie intre ele.
Adaugati branza de vaci in vasul robotului si mixati-o pana devine fina. Adaugati smantana si verdeata. Mixati bine. Pe masura ce se amesteca veti vedea daca mai trebuie sau nu smantana, consistenta o alegeti voi. Adaugati sare. Pastrati crema de branza in caserole. Nu va pot spune cat dureaza maxim in frigider, la mine in doua zile a fost terminata.
5 comentarii
ISA draga, am si facut-o imediat ce am citit reteta(intamplator aveam branza dulce in frigi.),cu patrunjel…e SUPER!Astept in continuare…. reteta de la “mamaie” de cascaval.Te pup.
eu o fac cu unt,mai calorioasa,dar tot delicioasa…nu am folosit niciodata crema de brinza comercializata in magazine.
buna rau…asa o pregatesc si eu…felicitari…
Ba da, cred ca merge, dar cu conditia sa toci marunt verdeata.
In loc de robot, nu s-ar putea folosi un mixer?