Ciocolata calda cu Nutella, in stil italian

de Isabela Spataru
Italian-Style Hot Chocolate with NutellaCred ca toti avem in casa cateun borcan de Nutella. Pentru clatite, pentru diferite creme, pentru micul-dejun, e borcanelul de crema delicioasa care merge la orice :P. Si de ce nu ar merge si la o ciocolata calda. Va zic eu merege si iese o nebunie de bautura, pe care puteti sa o aromatizati cu ce doriti. Eu am ales pudra de espresso, dar merge cu orice. De la scortisoara, nucsoara, cuisoare, vanilie, chiar puteti sa o faceti cum vreti voi. E delicioasa!

Pentru o cana de ciocolata calda avem nevoie de:
– 200 ml lapte
– 3 linguri amidon, Gustin
– 3 linguri Nutella
– pudra de espresso
Italian-Style Hot Chocolate with NutellaPreparare: intr-un ibric amestecati laptele rece cu amidonul. Adaugati Nutella si puneti ibricul pe foc. Amestecati cu o lingura, la foc mic, pana se ingroasa. Aici puteti sa fierbeti cat doriti, in functie de cat de densa, sau mai putin densa va place. Turnati in cana, presarati pudra de espresso si savurati-o ferbinte!
Eu as numi-o un desert cald, asa de buna e!

Italian-Style Hot Chocolate with Nutella

Related Posts

11 comentarii

dannutsa martie 11, 2012 - 8:08 am

Isabela draga..ai un blog minunat..ani de munca, ore intregi petrecute in bucatarie..si apoi cu prietenii tai de pe blog..multe multe felicitari..mi am petrecut cateva nopti:P citit retete si urmarind ce mai e nou pe blogul tau..NUMAIII CUVINTE DE LAUDA!!!..
aseara am incercat aceasta ciocolata calda..pfuaii..delicioasa,mai ales acuma k se anunta ultima zapada,am savurat-o aseara tot cu tine:P, pe blogul tau!
salutari din belgica!
..ps:..doar ce mi am luat inima in dinti in ale blogosferei..as publica reteta impreuna cu pozele mele si la mine pe blog..este ok? din partea ta?pupici

Răspuns
Mihaela martie 2, 2011 - 5:26 pm

Am facut ciocolata asta, si chiar fara amidon este groasa si delicioasa. Multumiri pentru postare 🙂

Răspuns
Anonymous decembrie 18, 2010 - 5:07 pm

ESTE GENIALA,MULTUMIM PENTRU RETETA!

Răspuns
FormulareOnline noiembrie 25, 2010 - 3:38 pm

Super reteta am incercat-o, dar nu prea des e cu multe calorii:)

Răspuns
albastrikmik noiembrie 24, 2010 - 2:50 pm

yammy,super bun deja am incercat,mai bun chiar decat ciocolata calda la plic

Răspuns
Anonymous noiembrie 24, 2010 - 8:39 am

Aliza, n-a fost un comment rautacios din partea mea, corectarea „imbricului”, dimpotriva. nu le mai lua atat de personal , nu toata lumea te ataca 🙂 . Bafta!

Răspuns
Le Blog Piquant noiembrie 23, 2010 - 9:02 pm

Arata DE-LI-CIOS! Maine ma duc sa imi cumpar Nutella :p

Răspuns
ISABELA noiembrie 23, 2010 - 2:34 pm

Vai ce descoperire ai facut, normal ca stiu cum se scrie. Greseala de ortografie draguta. Macar puteai sa te semnezi sa stiu cine sti daca tot te bagi in seama 🙂

Răspuns
ISABELA noiembrie 23, 2010 - 2:33 pm

Geta ma bucur ca-ti place 🙂

Răspuns
Anonymous noiembrie 23, 2010 - 2:12 pm

aliza, iubita, se scrie ibric nu imbric..nu te supara

Răspuns
geta noiembrie 23, 2010 - 6:29 am

nici la noi nu lipseste Nutella…am sa incerc si eu desertul asta…o sa fie tare potrivit cand va veni gerul…

Răspuns

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.