1,4K
Cred ca toti avem in casa cateun borcan de Nutella. Pentru clatite, pentru diferite creme, pentru micul-dejun, e borcanelul de crema delicioasa care merge la orice :P. Si de ce nu ar merge si la o ciocolata calda. Va zic eu merege si iese o nebunie de bautura, pe care puteti sa o aromatizati cu ce doriti. Eu am ales pudra de espresso, dar merge cu orice. De la scortisoara, nucsoara, cuisoare, vanilie, chiar puteti sa o faceti cum vreti voi. E delicioasa!
Pentru o cana de ciocolata calda avem nevoie de:
– 200 ml lapte
– 3 linguri amidon, Gustin
– 3 linguri Nutella
– pudra de espresso
– 200 ml lapte
– 3 linguri amidon, Gustin
– 3 linguri Nutella
– pudra de espresso
Preparare: intr-un ibric amestecati laptele rece cu amidonul. Adaugati Nutella si puneti ibricul pe foc. Amestecati cu o lingura, la foc mic, pana se ingroasa. Aici puteti sa fierbeti cat doriti, in functie de cat de densa, sau mai putin densa va place. Turnati in cana, presarati pudra de espresso si savurati-o ferbinte!
Eu as numi-o un desert cald, asa de buna e!
Eu as numi-o un desert cald, asa de buna e!
11 comentarii
Isabela draga..ai un blog minunat..ani de munca, ore intregi petrecute in bucatarie..si apoi cu prietenii tai de pe blog..multe multe felicitari..mi am petrecut cateva nopti:P citit retete si urmarind ce mai e nou pe blogul tau..NUMAIII CUVINTE DE LAUDA!!!..
aseara am incercat aceasta ciocolata calda..pfuaii..delicioasa,mai ales acuma k se anunta ultima zapada,am savurat-o aseara tot cu tine:P, pe blogul tau!
salutari din belgica!
..ps:..doar ce mi am luat inima in dinti in ale blogosferei..as publica reteta impreuna cu pozele mele si la mine pe blog..este ok? din partea ta?pupici
Am facut ciocolata asta, si chiar fara amidon este groasa si delicioasa. Multumiri pentru postare 🙂
ESTE GENIALA,MULTUMIM PENTRU RETETA!
Super reteta am incercat-o, dar nu prea des e cu multe calorii:)
yammy,super bun deja am incercat,mai bun chiar decat ciocolata calda la plic
Aliza, n-a fost un comment rautacios din partea mea, corectarea „imbricului”, dimpotriva. nu le mai lua atat de personal , nu toata lumea te ataca 🙂 . Bafta!
Arata DE-LI-CIOS! Maine ma duc sa imi cumpar Nutella :p
Vai ce descoperire ai facut, normal ca stiu cum se scrie. Greseala de ortografie draguta. Macar puteai sa te semnezi sa stiu cine sti daca tot te bagi in seama 🙂
Geta ma bucur ca-ti place 🙂
aliza, iubita, se scrie ibric nu imbric..nu te supara
nici la noi nu lipseste Nutella…am sa incerc si eu desertul asta…o sa fie tare potrivit cand va veni gerul…