
Pentru o cana de ciocolata calda avem nevoie de:
– 200 ml lapte
– 3 linguri amidon, Gustin
– 3 linguri Nutella
– pudra de espresso
– 200 ml lapte
– 3 linguri amidon, Gustin
– 3 linguri Nutella
– pudra de espresso

Eu as numi-o un desert cald, asa de buna e!
11 comentarii
Isabela draga..ai un blog minunat..ani de munca, ore intregi petrecute in bucatarie..si apoi cu prietenii tai de pe blog..multe multe felicitari..mi am petrecut cateva nopti:P citit retete si urmarind ce mai e nou pe blogul tau..NUMAIII CUVINTE DE LAUDA!!!..
aseara am incercat aceasta ciocolata calda..pfuaii..delicioasa,mai ales acuma k se anunta ultima zapada,am savurat-o aseara tot cu tine:P, pe blogul tau!
salutari din belgica!
..ps:..doar ce mi am luat inima in dinti in ale blogosferei..as publica reteta impreuna cu pozele mele si la mine pe blog..este ok? din partea ta?pupici
Am facut ciocolata asta, si chiar fara amidon este groasa si delicioasa. Multumiri pentru postare 🙂
ESTE GENIALA,MULTUMIM PENTRU RETETA!
Super reteta am incercat-o, dar nu prea des e cu multe calorii:)
yammy,super bun deja am incercat,mai bun chiar decat ciocolata calda la plic
Aliza, n-a fost un comment rautacios din partea mea, corectarea “imbricului”, dimpotriva. nu le mai lua atat de personal , nu toata lumea te ataca 🙂 . Bafta!
Arata DE-LI-CIOS! Maine ma duc sa imi cumpar Nutella :p
Vai ce descoperire ai facut, normal ca stiu cum se scrie. Greseala de ortografie draguta. Macar puteai sa te semnezi sa stiu cine sti daca tot te bagi in seama 🙂
Geta ma bucur ca-ti place 🙂
aliza, iubita, se scrie ibric nu imbric..nu te supara
nici la noi nu lipseste Nutella…am sa incerc si eu desertul asta…o sa fie tare potrivit cand va veni gerul…