Ingrediente:
– 250 g paste scurte
– jumatate piept de pui
– un fir ceapa verde
– 150 g ciuperci
– 200 ml smantana de gatit
– 1 lingura piure de rosii
– sare, piper
– ulei de masline
– frunze de busuioc proaspat
– gouda rasa, sau cascaval

Ciupercile le taiati si pe ele feliute subtiri.
Intr-o tigaie incingeti putin ulei de masline si rumeniti cuburile de piept de pui. Adaugati ceapa verde si ciupercile. Lasati pana se inmuaie ciupercile.
Adaugati smantana si piureul de rosii. Nu lasati foarte mult pe foc sa scada din sos.
Adaugati busuiocul verde, sare si piper dupa gust.
Rasturnati pastele si le saltati de cateva ori in tigaie.
Turnati tot amestecul intr-o tava si radeti gouda, cascaval sau mozzarella. Dati la cuptor pana se topeste branza.
Sunt un deliciu. Eu le-am savurat impreuna cu o portie zdravana de rucolla.
3 comentarii
SUPER retete ! FELICITARI !
Si va multumesc !
C.
Am facut astazi reteta si a iesit delicioasa mancarea.
Eu am sarit peste ceapa verde insa, pentru ca nu agreez ceapa deloc si oricum nu gaseam verde acum 🙂
Foarte faina reteta asta!!
Trebuie sa incerc si eu.
Pupici