Chiftelutze de pui si ricotta

de Isabela Spataru
Reteta din Cucina no problem septembrie/2004
Ingrediente:
350 g piept de pui
100 g ricotta
1 ou2 catei de usturoi
4 linguri parmigiano
sare, piper
faina pentru a tavali chiftelutzele si ulei pentru prajitchiftetelutze
Pieptul de pui se macina, eu l-am facut la robotchiftelutze
Intr-un castron adaugam carnitza, ricotta, parmigiano, usturoiul taiat fin, oul, sare si piper dupa gust.
chiftelutze
Si amestecam bine pana se omogenizeaza toate ingredientele.
Cu ajutorul unei linguri luam compozitie si formam chiftelutze pe care le dam prin faina.
chiftelutze
Incingem uleiul intr-o cratita si prajim chiftelutzele.chiftelutzeet
Cam atate ies dintr-o compozitie, minus una pe care am gustat-o 😛cBune, bune, le-am mancat alaturi de rosii taiate felii, stopite cu ulei de masline, crema de otet balsamic si frunze de busuioc o nebunie, nu ne mai saturam , am sa le prepar toata vara 🙂
c
Daca vreti puteti sa pregatiti un sosulet din rosii, busuioc, putin ulei de masline si usturoi, in care innecati chiftelutzele 😛

c

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Related Posts

3 comentarii

iulia februarie 9, 2009 - 6:26 pm

Foarte bune chiftelutele astea, le-am facut si eu dupa reteta ta, au fost delicioase. Multumesc pentru reteta!! 🙂

Răspuns
ISABELA august 20, 2008 - 7:58 pm

Miha ce ma bucur cand puiul tau papa cu asa pofta 🙂
Sa-i fie lu fluturas de bine si pupicei din partea mea muahhh

Răspuns
mihaela august 20, 2008 - 7:35 pm

am facut si eu acum seara chiftelutele dintr-o o pulpa mare de curcan pe care am fiert-o pe jumatate in supa.au iesit o bunatate ca a mancat fluturasul vreo 2 si ceva desi nu le-am modelat asa micute.

Răspuns

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.