827
Reteta din Cucina no problem septembrie/2004
Ingrediente:
350 g piept de pui
100 g ricotta
1 ou2 catei de usturoi
4 linguri parmigiano
sare, piper
Intr-un castron adaugam carnitza, ricotta, parmigiano, usturoiul taiat fin, oul, sare si piper dupa gust.
Si amestecam bine pana se omogenizeaza toate ingredientele.
Cu ajutorul unei linguri luam compozitie si formam chiftelutze pe care le dam prin faina.
Cam atate ies dintr-o compozitie, minus una pe care am gustat-o 😛Bune, bune, le-am mancat alaturi de rosii taiate felii, stopite cu ulei de masline, crema de otet balsamic si frunze de busuioc o nebunie, nu ne mai saturam , am sa le prepar toata vara 🙂
Daca vreti puteti sa pregatiti un sosulet din rosii, busuioc, putin ulei de masline si usturoi, in care innecati chiftelutzele 😛
Daca vreti puteti sa pregatiti un sosulet din rosii, busuioc, putin ulei de masline si usturoi, in care innecati chiftelutzele 😛
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3 comentarii
Foarte bune chiftelutele astea, le-am facut si eu dupa reteta ta, au fost delicioase. Multumesc pentru reteta!! 🙂
Miha ce ma bucur cand puiul tau papa cu asa pofta 🙂
Sa-i fie lu fluturas de bine si pupicei din partea mea muahhh
am facut si eu acum seara chiftelutele dintr-o o pulpa mare de curcan pe care am fiert-o pe jumatate in supa.au iesit o bunatate ca a mancat fluturasul vreo 2 si ceva desi nu le-am modelat asa micute.