Reteta de la Laura_A
Un aperitiv delicoas si foarte rapid. Nu credeam ca o sa fie asa de bune.
Ingrediente:
350 gr paine alba
100 grcascaval
1 ceapa medie, eu nu am pus
1 morcov mediu
2 oua
lapte+apa
sare
piper
patrunjel
usturoi sau praf de usturoi dupa gust
faina
ulei pt prajit
Un aperitiv delicoas si foarte rapid. Nu credeam ca o sa fie asa de bune.
Ingrediente:
350 gr paine alba
100 grcascaval
1 ceapa medie, eu nu am pus
1 morcov mediu
2 oua
lapte+apa
sare
piper
patrunjel
usturoi sau praf de usturoi dupa gust
faina
ulei pt prajit

Inmuiem paine in apa+lapte, o storcem bine. Morcovul si cascavalul le radem pe razatoarea cu ochiuri mari. Ceapa o taeim marunt.
Adaugam toate ingredientele intr-un caston si le amestecam bine pana devine o pasta omogena.
Cu mana umeda de apa incepem sa formam bile pe care le dam prin faina.
Le prajim in ulei incins, pana capata o culoare maronie si sunt cocante. Le scoatem pe hartie absorbanta.
Sunt extraordinar de bune.
*****
Mda, declar cu mana pe inima, sunt fan chiftele de paine. Numai zic de iubirea mea, care le adora, o portie mare mananca odata 😛
Merg de minune cusosul vanatoresc.
9 comentarii
Asa am sa fac!draga Isabela!Pentru anul 2oo9 iti doresc ca toate visele sa ti se implineasca,sa fii fericita si vesela mereu!LA MULTI ANI!!!!
Merg Mariana, sunt parca mai bune reci 😛
Ce zici tu draga Isabela daca fac sa fie pe un platou rece????
Da Mariana, este un mic dejun mai mult decat consistent si copios. Dar sunt bune in orice moment al zilei.
😀 Andrei ce harnic esti, sunt o nebunie 😛
Daca nu le duci si colegilor nu o sa te creada :))
uN MIC DEJUN COPIOS!SAU ORICIND BUNE!
Mi-ai facut pofta. Cum ajung acasa imi pregatesc si eu o portie. Am toate ingredientele necesare . Maine am sa le povestesc colegilor din redactie ce bucatar bun sunt. 🙂
Sa le incerci ca sunt un deliciu! 😛
Ce bine arată! Tb. să le încerc şi eu neaparat. Mi-ai făcut o poftă! :))