910
Iar am trecut pe retete cu specific italian, chiar nu ma pot abtine. Biscotti nu incercasem niciodata, am tot mancat cutii intregi, dar facuti in casa inca nu-i incercasem. Sunt foarte buni, se fac repede si miros demential. Asa va va invit si pe voi sa-i incercati!
Pentru 4 persoane :: Rapizi :: Preparare 25 minute :: Coacere 40 minute
Ingrediente:
– 3/4 cup unt, 170 g
– 1 cup zahar alb fin, 200 g
– 2 oua
– 1 1/2 lingurita extract de vanilie
– 2 1/2 cups faina, 280 g
– 1 lingurita scortisoara
– 3/4 lingurita praf de copt
– 1/2 lingurita sare
– 1 cup nuci
Ingrediente:
– 3/4 cup unt, 170 g
– 1 cup zahar alb fin, 200 g
– 2 oua
– 1 1/2 lingurita extract de vanilie
– 2 1/2 cups faina, 280 g
– 1 lingurita scortisoara
– 3/4 lingurita praf de copt
– 1/2 lingurita sare
– 1 cup nuci
Preparare: preincalziti cuptorul la 180 grade C. Intr-un castron mediu, bateti untul cu zaharul, pana devine spumos. Adaugati ouale si extractul de vanilie. Separat amestecati faina, scortisoara, praful de copt si sarea. Turnati peste amestecul de oua, adaugati si nucile. Din aceasta compozitie formati doua suluri, le asezati pe o tava de copt si le dati la cuptor pentru 30 de minute. Dupa, le lasati sa se raceasca si le taiati in felii de 1 cm latime. Le mai dati la cuptor pentru inca 10 minute.
Dupa ce s-au racit complet, ii pastrati in cutii de tabla.
6 comentarii
Fiecare moment al zilei este important. Dimineata aduce SPERANTA. Dupa amiaza aduce CREDINTA. Seara aduce DRAGOSTEA. Noaptea aduce ODIHNA, Iti doresc sa ai parte de toate acestea astazi in noul AN. LA Multi Ani 2010 !
La multi ani, un an nou cu multe bucurii si impliniri!
..cred ca-s deliciosi, si-s chiar usor de facut 😉
La Multi Ani si un an nou minunat iti doresc
la multi ani multa sanatate si fericire si noul an sa va aduca numai bucurii in suflet
Si eu am incercat biscotti anul asta!Sunt minunati!
Isabela cam cate nuci ai pus? Am observat in poza ca samburii erau taiati bucati; ai prajit samburii inainte de a-i pune in biscotti? Un an nou fericit si plin de retete delicioase!