Ingrediente:
- 300 g piept de pui
- 2 cepe verzi
- 2 morcovi
- 300-400 g germeni de grau
- 10-15 g ciuperci MU-ER , eu nu am gasit asa ca nu am pus
- 3 catei de usturoi
- 10 foi pentru Spring Rolls
- 1 ligurita sambal oeleak
- sos de soia
- sare, piper
- ulei de masline
Ceapa si morcovii ii taiem in rondele micute.
Pieptul il taiem si pe el in bucatele mici
In putin ulei de masline inabusim bucatele de pui. Adaugam sos de soia, sambal oelek si sare.
Lasam 3-4 minute pe foc, rasturnam si lasam sa stea la cald.
In eleiul ramas adaugam si legumele, adaugam si ciupercile inmuiate, sare dupa gust.
Lasam 1-2 minute pe foc.
Adaugam si germenii de grau. Amestecam bine.
La urma adaugam si carnea de pui.
Luam de pe foc si lasam la racit.
Si incepem sa pregatim.
Adaugam umplutura la mijlocul foii
Indoim colturile cam asa
Si rulam.
Incingem bine uleiul intr-o cratita incapatoare si punem rulourile la prajit.
!! ATENTIE SE PRAJESC REPEDE!
Si cam asa arata 😛
Aceasta e prima tura de 10, am facut la interval de cateva zile, ca ne-a placut la nebunie.
Nelipsita sectiune 🙂
Aici le-am servit cu salata de salata 😛 , va rog nu radeti cam taiat-o asa mare :)))))
Multumim Maya, sunt deliciosi :P!
““““““““““““““““““““““““““““““““““““““`
4 comentarii
Buna. Arata foarte bine. Poti sa imi spui de unde ai luat foile? sau ai o reteta pt a putea face aluatul in casa?
sint super…am sa incerc cu siguranta…iti vine sa le maninci din poze
Simo trebuie sa le incerci sunt super bune 😛
absolut apetisante pachetelele 🙂 ma innebunesc …