626
Turanam peste zaharul si sarea de lamaie.
Si le frecam bine cu mainele
Se pun in borcan, dar le lasati mai „vrafuite” , eu le-am cam indesat.
Turnam apa peste ele, pana sunt complet acoperite.
Dupa cele 4 zile borcanul cu petalele arata cam asa
Se storce foarte bine zeama din petale, eu le-am stors prin tifon. Si se pune in doua borcane.
Acest sirop ni-l facea mamaia cand eram mici si ne placea la nebunie.
E super aromat si are o culoare irezistibila.
Am cules impreuna cu mamaia circa jumatate galeata de trandafiri de dulceata
-
1 borcan de 4 litri cu capac
-
2 cani zahar




Eu l-am tinut in frigider.
Se amesteca in fiecare zi, cu o lingura sau cu mana


2 comentarii
Dar nu este mult 2 cani de zahar la o cana de lichid? Se poate dizolva zaharul in cantitatea aceasta?
Arata foarte bine, prin urmare voi incerca si eu reteta ta 🙂