1,1K
Ingrediente:
-
1 kg zahar
-
150 de prune
-
un pahar apa
-
zeama lamaie
-
bicarbonat
Intr-un lighian de apa, cam la un litru de apa se pune o lingurita de bicarbonat.
Acesta are rolul de a intari pruna.
Aici prunele toate in apa cu bicarbonat.
Eu am scos samburii cun un bat. A mers destul de repede, prunele erau deja intarite.
Intr-o oala se pune un pahar de apa si zaharul.
5 comentarii
am urmat exact reteta , si nu a iesit nici pe departe asa , ai pus ceva in dulceata de s-a intarit asa repede, la mine prunele au lasat o zeama, de au fiert ca la ciorba
dar o perioada aproximativa?!
eu le-am lasat circa 2 ore si parca nu erau destul de tari
Pana se intaresc prunele.
As avea si eu o intrebare. In apa cu bicarbonat cat se lasa?
vai ce delicios!!!!!!!!!!!!
cum ai decojit prunele? nu-mi vine sa cred.
esti absolut extraordinara.
felicitari!