718
Intr-o craticioara fierbem apa cu putina sare, dam intr-un clocot legumele, maxim 2 minute. Le scoatem cu o paleta si le lasam sa se scurga de apa.
Incepem sa asamblam saltimbocca. Taiem branza si prosciutto in fasii potrivite. Pe o felie de dovlecel punem una de morcov….
Le asezam pe o tava antiaderenta si dam la cuptorul preincalzit la 180gradeC pentru 5-6 minute pana branza se topeste.
Reteta din Cucina No problem mai/2008
Ingrediente pentru 4 persoane:
2 dovlecei
2 morcovi
frunze de salvie
100 g branza feliata, eu am pus cas de vaca facut in casa
100 g prosciutto crudo, eu sunculita de pui
sare si piper
betisoare de bambus, eu am folosit scobitori
Eu am redus cantitatile la jumatate pentru ca numai eu am mancat
Ingrediente pentru 4 persoane:
2 dovlecei
2 morcovi
frunze de salvie
100 g branza feliata, eu am pus cas de vaca facut in casa
100 g prosciutto crudo, eu sunculita de pui
sare si piper
betisoare de bambus, eu am folosit scobitori
Eu am redus cantitatile la jumatate pentru ca numai eu am mancat
Intr-o craticioara fierbem apa cu putina sare, dam intr-un clocot legumele, maxim 2 minute. Le scoatem cu o paleta si le lasam sa se scurga de apa.
Incepem sa asamblam saltimbocca. Taiem branza si prosciutto in fasii potrivite. Pe o felie de dovlecel punem una de morcov….
Le asezam pe o tava antiaderenta si dam la cuptorul preincalzit la 180gradeC pentru 5-6 minute pana branza se topeste.
*****
2 comentarii
Teo stai linistita ca nu ma supar, stiu cum e sa renovezi prin casa.
Tu cum te ma simti? Cred ca abia asteptati sa-l vedeti pe bebe 😀
Te pup si sa ai grija de tine
wow cta de bine poate sa arate!! Imi cer scuze ca nu am mai intrat de ceva vreme prin bucataria ta, dar noi suntem in renovari, mega santier (facem camera lui bebe) si nu am timp nici sa respir. Noroc cu sotul, care imi mai posteaza din retete 🙂 Te puppp si promit sa revin in forta