Mancare de galuste

de Isabela Spataru

Recipe by Droopina

Ingrediente:

cca 500 gr carne (de porc/vita/pui) sau se poate si fara

2 cepe

suc de rosii

2 oua gris sare, piper

Intai calim carnea (taiata bucatele) impreuna cu ceapa, pana cand carnea isi schimba culoarea

Adaugam apoi sucul de rosii + o cana cu apa rece si lasam la fiert vreo 15-20 minute

Cat timp mai scade sosul ne apucam de galuste: batem cele doua oua impreuna cu un praf de sare si unul de piper

Dupa ce am batut bine ouale, incepem sa adaugam gris in ploaie si amestecam bine sa nu lase cocoloase

Punem gris cat sa iasa o compozitie potrivita (grija mare, grisul se mai umfla; dupa ce l-ati amestecat cu ouale batute, lasati-l vreo 2-3 minute sa se odihneasca. Dupa aceea veti vedea cat de groasa v-a iesit compozitia. Daca e prea groasa (adica nu curge din lingurita) mai puteti bate inca un ou peste ea)

Lasam la fiert inca vreo 10-15 minute, potrivim de sare si piper, punem verdeata daca avem si daca vrem si gata

Drop noi am papat-o cu gogo murati, o bunatate 😛

Related Posts

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.