Lipie arabeasca

de Isabela Spataru

Recipe by Aminariy

Ingrediente:
250-300 g apa calduta
aprox 600 faina
o lingurita rasa de sare
o lingura zahar
25 g drojdie proaspata


Eu am pus toate ingredientele in MdP, si-a facut ea treaba 🙂
Pe o suprafata presarata cu faina se intinde o foaie cu grosimea de 1,5-2 cm. Se aseaza in tava se mai lasa 5 minute la loc cald si se da la cuptor bine incins, la temperatura maxima pana se umfla lipiile si capa o culoare frumoasa .
Mie mi-a iesit cam asa ceva, sunt foarte multumita, reteta e super.

Related Posts

3 comentarii

alin august 17, 2009 - 10:06 pm

ce fel de faina ai folosit?

Răspuns
ISABELA iunie 2, 2008 - 5:18 pm

Da se lasa aluatul la crescut

Răspuns
Anonymous iunie 2, 2008 - 3:08 pm

Nu am inteles daca inainte de a baga lipia la cuptor se dospeste aluatul sau nu. Am incercat si eu reteta si mi-a iesit cu totul altceva. Un fel de scoarta in care-ti rupi dintii…

Răspuns

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.