729
Eu am pus toate ingredientele in MdP, si-a facut ea treaba 🙂
Pe o suprafata presarata cu faina se intinde o foaie cu grosimea de 1,5-2 cm. Se aseaza in tava se mai lasa 5 minute la loc cald si se da la cuptor bine incins, la temperatura maxima pana se umfla lipiile si capa o culoare frumoasa .
Mie mi-a iesit cam asa ceva, sunt foarte multumita, reteta e super.
Recipe by Aminariy
Ingrediente:
250-300 g apa calduta
aprox 600 faina
o lingurita rasa de sare
o lingura zahar
25 g drojdie proaspata
Eu am pus toate ingredientele in MdP, si-a facut ea treaba 🙂
Pe o suprafata presarata cu faina se intinde o foaie cu grosimea de 1,5-2 cm. Se aseaza in tava se mai lasa 5 minute la loc cald si se da la cuptor bine incins, la temperatura maxima pana se umfla lipiile si capa o culoare frumoasa .
Mie mi-a iesit cam asa ceva, sunt foarte multumita, reteta e super.
3 comentarii
ce fel de faina ai folosit?
Da se lasa aluatul la crescut
Nu am inteles daca inainte de a baga lipia la cuptor se dospeste aluatul sau nu. Am incercat si eu reteta si mi-a iesit cu totul altceva. Un fel de scoarta in care-ti rupi dintii…