722
Pozele sunt facute cu telefonul, de aceea sunt asa neclare.
Se amesteca cu mixerul 100 g de unt moale sau margarina, 100 g de zahar, 1 ou si 4 linguri de lapte. Se adauga repede 300 g de faina, altfel aluatul poate deveni cleios. Se tine aproximativ 30 de minute la rece, apoi se introduce in sprit si se modeleaza rozete, forme de „S” sau doar linii drepte pe tavi tapetate cu hartie cerata. Se coace la 190 grade C circa 10 minute.Dupa ce s-au racit se da fiecare fursec prin ciocolata topita in bain-marie. Dupa ce s-a inchegat ciocolata pe deasupra, se pun intr-o cutie de tabla, unde pot fi pastrate cateva zile.






Aceiasi compozitie de fursecuri, numai ca de data asta am pus fulgi de ciocolata.
Delicioase au iesit 😛

3 comentarii
eu caut de ceva timp cutii pt fursecuri si nu am reusit sa gasesc!poti te rog sa-mi spui si mie de unde pot lua?
da
Fulgii de ciocolata se gasesc in comert?