1,1K
Pentru 2 persoane :: Dificultate redusa :: Preparare 20 minute :: Coacere 20-25 minute
Ingrediente:
Pentru fasiile de parmezan
– 1 dovlecel mare
– 1/3 cana pesmet
– 1/4 cana parmezan ras
– 1/2 lingurita sare
– 1/2 lingurita piper proaspat macinat
– 2 oua
Ingrediente:
Pentru fasiile de parmezan
– 1 dovlecel mare
– 1/3 cana pesmet
– 1/4 cana parmezan ras
– 1/2 lingurita sare
– 1/2 lingurita piper proaspat macinat
– 2 oua
Sos cremos de smantana si parmezan:
– 1/2 cana smantana
– 1/4 cana parmezan ras
– putina sare
1 cana=250 ml
Preparare: preincalziti cuptorul la 180 gradeC. Intr-un castron combinati pesmetul, parmezanul, sare si piper. In altul bateti ouale cu putina sare si piper. Taiati dovlecelul in fasii potrivite, pe care le tavaliti prin ou si dupa prin amestecul uscat. Le asezati pe o tava tapetata cu hartie de copt. Dati la cuptor pana devin aurii si crocante.
Intre timp pregatiti sosul: amestecati smantana cu parmezanul si adaugati sare dupa gust.
Serviti fasiile de dovlecei crocante cu acest sos delicios!
Intre timp pregatiti sosul: amestecati smantana cu parmezanul si adaugati sare dupa gust.
Serviti fasiile de dovlecei crocante cu acest sos delicios!
1 cometariu
Yamy…suna tare bine///