Fasii de dovlecei cu parmezan si sos cremos de smantana si parmezan

de Isabela Spataru
Parmesan Zucchini Strips with Creamy Parmesan Dipping Sauce
Pentru 2 persoane :: Dificultate redusa :: Preparare 20 minute :: Coacere 20-25 minute
Ingrediente:
Pentru fasiile de parmezan
– 1 dovlecel mare
– 1/3 cana pesmet
– 1/4 cana parmezan ras
– 1/2 lingurita sare
– 1/2 lingurita piper proaspat macinat
– 2 oua

Sos cremos de smantana si parmezan:
– 1/2 cana smantana
– 1/4 cana parmezan ras
– putina sare
1 cana=250 ml

Preparare: preincalziti cuptorul la 180 gradeC. Intr-un castron combinati pesmetul, parmezanul, sare si piper. In altul bateti ouale cu putina sare si piper. Taiati dovlecelul in fasii potrivite, pe care le tavaliti prin ou si dupa prin amestecul uscat. Le asezati pe o tava tapetata cu hartie de copt. Dati la cuptor pana devin aurii si crocante.
Intre timp pregatiti sosul: amestecati smantana cu parmezanul si adaugati sare dupa gust.
Serviti fasiile de dovlecei crocante cu acest sos delicios!

Parmesan Zucchini Strips with Creamy Parmesan Dipping Sauce

 

Related Posts

1 cometariu

Bianca septembrie 13, 2010 - 6:17 pm

Yamy…suna tare bine///

Răspuns

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.