878
La inceput nu-mi placea deloc avocado. Poate ca nu-l preparam eu cum trebuie, dar pur si simplu nu-l inghiteam :)). Dar de ceva timp a inceput sa-mi placa :D. Ciudat, dar cand fac aceasta crema, care este delicioasa, nu ma mai satur. As manca intruna :P. Se prepara in 5 minute, cu tot cu decojitul fructului si intinsul pe paine al cremei. Tot ce va trebuie e un robot de bucatarie. Dar daca nu aveti puteti pasa totul cu o furculita sau ustensila pentru piure de cartofi.
Pentru 2 persoane :: Preparare 5 minute :: Dificultate redusa :: Fara coacere
Ingrediente:
– 2 avocado coapte
– 1 lamaie
– 1 catel de usturoi
– 3 linguri creme fraiche sau smantana
– sare, piper
– putin chilli, optinal
Ingrediente:
– 2 avocado coapte
– 1 lamaie
– 1 catel de usturoi
– 3 linguri creme fraiche sau smantana
– sare, piper
– putin chilli, optinal
Preparare: cum spuneam aceasta crema se prepara extrem de repede. Avocado sa fie bine copt. Il desfacem scoatem samburele si il stropim cu suc proaspat de lamaie. Cu ajutorul unei lingurite scoatem miezul si il punem in vasul robotului. Mai adaugam putin suc de lameie. Adaugam si smantana, usturoil tocat fin. Mixam bine. Adaugam sare dupa gust, putin piper si daca preferati putin mai spicy, pudra de chilli.
Si gata crema! Eu am savurat-o cu paine parajita!
5 comentarii
Si cum stii cand e bine copt?
Mereu am problema asta cu avocado… Se vand verzi/crude la noi!
In alta ordine de idei avem si o propunere – ceva foarte nou si de curand aparut la noi, dar care face furori in lume: notiunea de supper club sau restaurant „underground”
Mai multe detalii aici
Primul Restaurant de Gherila din Bucuresti – BucharestSupperClub.com
Cum zice si Michelle sa incerci si cu o rosie in plus, are un gust exceptional si daca acum nu te mai saturi, dupa ce gusti si asa nu o sa mai incerci altceva.
Si mie imi place tare mult avocado iar cu el fac de cele mai multe ori Guacamole. Abia astept sa incerc si pasta ta!Multam de reteta!
asa cum eu stiu crema de avocado ,sua guacamol cum o cheama aici ,mexicani lau inventat acu 200 de ani
da foarte buna crema de avocado..daca adaugi si o rosie bine coapta e si mai delicioasa!