904
Este o gustare delicioasa, alaturi de o salata mare de legume si caeva felii de paine proaspata. Se prepara foarte repede, dar cel mai repede dispare de pe farfurie :)).
Eu am pregatit pentru 2 persoane, dar puteti sa faceti cat de mult doriti.
Eu am pregatit pentru 2 persoane, dar puteti sa faceti cat de mult doriti.
Pentru 2 persoane :: Rapid :: Preparare 10 minute :: Coacere 5-8 minute
Avem nevooie de:
cascaval, eu am pus afumat
2 oua
faina
pesmet
sare, piper
ulei pentru prajit
Avem nevooie de:
cascaval, eu am pus afumat
2 oua
faina
pesmet
sare, piper
ulei pentru prajit
Din bucata de cascaval am taiat doar 8 felii, destul de groase, cat sa ajunga pentru 2 persoane.
Preparare: dupa ce am taiat cascavalul, intr-o farfurie adanca batem ouale cu sare si piper.
Luam cateo felie de cascaval si o dam prin faina, ou si pesmet. Pentru o extra crusta dati de mai multe ori prin ou-pesmet. Eu as am procedat.
Le asezam pe toate pe un platou.
Incingem ulei de floarea-soarelui si rumenim feliile de cascaval pe ambele parti. Le scoatem pe hartie absorbanta.
Si gata! Servim asa cald cu o salata de rosii si castraveti.
Sa aveti pofta!
3 comentarii
Arata foarte bine si desi am facut si eu dar putin diferit voi incerca si reteta ta…
Jack mersi frumos pentru tips. Da s-a cam topit, cu toate ca nu l-am tinut mult la prajit. Data viitoare cand am sa mai fac il pun putin la congelator 🙂
Numai bine
Hallo Isabela,
foarte frumos ti-au iesit.Aicia este cunoscutä Mincarea asta in restaurantele grecesti si se numeste Saganaki. Cum väd ai luat un Caschcaval care ti sa topit un pic. Un mic Tip:pune Cascavalul in Congelator un pic. Poti sä tai Feliile inainte. cind s-a fäcut teapän de räcealä il panieren si dai in Ulei fierbinte. Pinä se face panade gata stä Brinza fest si dupä aceia este numai bunä.
salutäri din Nürnberg