Cascaval pane

de Isabela Spataru
Este o gustare delicioasa, alaturi de o salata mare de legume si caeva felii de paine proaspata. Se prepara foarte repede, dar cel mai repede dispare de pe farfurie :)).
Eu am pregatit pentru 2 persoane, dar puteti sa faceti cat de mult doriti.

Pentru 2 persoane :: Rapid :: Preparare 10 minute :: Coacere 5-8 minute

Avem nevooie de:
cascaval, eu am pus afumat
2 oua
faina
pesmet
sare, piper
ulei pentru prajit
Din bucata de cascaval am taiat doar 8 felii, destul de groase, cat sa ajunga pentru 2 persoane.

Preparare: dupa ce am taiat cascavalul, intr-o farfurie adanca batem ouale cu sare si piper.

Luam cateo felie de cascaval si o dam prin faina, ou si pesmet. Pentru o extra crusta dati de mai multe ori prin ou-pesmet. Eu as am procedat.

Le asezam pe toate pe un platou.

Incingem ulei de floarea-soarelui si rumenim feliile de cascaval pe ambele parti. Le scoatem pe hartie absorbanta.

Si gata! Servim asa cald cu o salata de rosii si castraveti.

Sa aveti pofta!

Related Posts

3 comentarii

Myraj mai 29, 2009 - 4:53 pm

Arata foarte bine si desi am facut si eu dar putin diferit voi incerca si reteta ta…

Răspuns
ISABELA mai 25, 2009 - 12:23 pm

Jack mersi frumos pentru tips. Da s-a cam topit, cu toate ca nu l-am tinut mult la prajit. Data viitoare cand am sa mai fac il pun putin la congelator 🙂

Numai bine

Răspuns
Jacktels Kochbuch mai 25, 2009 - 10:55 am

Hallo Isabela,

foarte frumos ti-au iesit.Aicia este cunoscutä Mincarea asta in restaurantele grecesti si se numeste Saganaki. Cum väd ai luat un Caschcaval care ti sa topit un pic. Un mic Tip:pune Cascavalul in Congelator un pic. Poti sä tai Feliile inainte. cind s-a fäcut teapän de räcealä il panieren si dai in Ulei fierbinte. Pinä se face panade gata stä Brinza fest si dupä aceia este numai bunä.

salutäri din Nürnberg

Răspuns

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.