Yoga cu Nestlé Fitness la W Le Club

de Isabela Spataru
Yoga cu Nestlé FITNESS la W Le Club
[FB]-YogaNestle-7
Recunosc, imi doresc ca toate diminetile mele sa inceapa fix ca aceasta, cu yoga si buna dispozitie. Dar nu mereu am chef sa-mi incep dimineata cu cateva exercitii fizice, pentru un plus de energie si buna dispozitie pentru intreaga zi. Diminetile din cursul saptamanii incep toate pe la 7 dimineata si de fiecare data, cu ochii inca carpiti de somn, ma duc spre bucatarie unde imi pregatesc cafeau si micul-dejun. Alegerile mele pentru aceste dimineti sunt mereu cele mai sanatoase, iar cerealele integrale sunt perfecte pentru mine! Cu cateva fructe de sezon, acum fac abuz de zmeura si afine, cu lapte sau iaurt, si ma asez confortabil in fotoliu, in timp ce imi savurez in tihna portia de energie pe ziua care abia am inceput-o!

[FB]-YogaNestle-79
Sunt si dimineti in care imi acord 30 de minute pentru cateva exercitii fizice, acelea sunt cele mai grozave, deoarce ma umplu de energie si de o stare de bine. Dar recunosc I am lazy butt si nu mereu ma tin de programul de exercitii. Lucrez inca la partea cu sportul si singura ma educ in acest sens.
Ieri dimineata am luat parte la prima mea lectie de yoga predata de Julio D. Papi, Product Manager World Class Romania si fondator Daanasana School of Yoga la W Le Club.
Am fost foarte incanta de energia si starea de bine pe care am avut-o dupa doar 30 de minute de exerciti.
[FB]-YogaNestle-76
Olimpia Nadolu – Associate Marketing Manager & Community Manager Nestlé Cereale România ne invita sa ne alaturam misiunii Nestlé Fitness -Trăiește pozitiv in trei pasi simpli:
1. Mănâncă echilibrat
O știi la fel de bine ca noi – totul constă într-o alimentație echilibrată și diversificată. De aceea, te încurajăm să îți începi ziua cu cerealele Nestlé Fitness la micul dejun. Cerealele integrale sunt ingredientul numărul 1, urmând fibrele și încă 7 vitamine și minerale pentru a începe ziua cu o stare pozitivă.
2. Acționează pozitiv
Dacă adopți o atitudine pozitivă în tot ceea ce faci, nu doar vei parea o persoană pozitivă, ci vei stimula corpul să elibereze hormonii fericirii, ceea ce te va face să te simți foarte bine.
3. Gândește pozitiv
Ne-am obișnuit să fim cei mai duri critici ai noștri, ceea ce creează sentimente negative în interiorul nostru. Dacă însă ne concentrăm pe calitățile noastre și le accentuăm, acest fapt se va reflecta în mod pozitiv în felul în care arătăm și ne simțim.
Spor la zen + energie!
[FB]-YogaNestle-77
[FB]-YogaNestle-84
[FB]-YogaNestle-87

Related Posts

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. De Acord Afla mai mult