Milano, Pisa …. ce sa fie?

Cabral si Puya ne-au trimis un indiciu pretios legat de reteta secreta B. Dar sa ne reamintim putin si sa vedem ce am gatit noi data trecuta la Covasna. Dupa cum stiti, echipa lui Cabral s-a apropiat cel mai mult de reteta secreta B, cu Pizza Pepperoncino.
Indicul pretios pe care ni l-au trimis capitanii nostri de echipa este Italia.
Dar ce oras din Italia, ce reteta specifica zonei respective contine urmatoarele ingrediente: rosii, pepperoncino (ardei iute), piper, patrunjel, ceapa si branza. Ce sa fie, ce sa fie?

 

Va rog sa ma ajutati sa ghicim reteta secreta B. Astept sa-mi scrieti aici orice reteta care contine ingredientele de mai sus.
Daca te simti norocos, intra pe http://www.retetelays.ro pana pe 2 noiembrie, acolo vei gasi mai multe informatii despre promotie. Doar trebuie sa inscrii codul promotional si ai sanse sa castigi premii consistente (marile premii sunt 3 x 25.000 lei).

fermierii-lays-recoltarea-a-doua-zi-low-res-450

De asemenea, nu uitati si de pagina de facebook Lay’s Romania . Pana pe data de 2 noiembrie vor fi trimise o serie de indicii care sa va ajute sa ghiciti numele corect al retetelor secrete Lay’s.

Alte indicii au fost postate si pe canalul de Youtube Lay’s Romania.